Allview X2 Xtreme – Porcaria anului

Allview X2 Xtreme

Allview X2 Xtreme

Allview X2 Xtreme – Puternic, insa dezastruos pe soft.

Conform GSMarena si site-ului oficial Allview, acest telefon va fi din categoria Phabletelor… O abureala de nume, insa, pe masura numelui vine si masura telefonului. Nici nu stam mult la discutie si va spun ca telefonul va avea un pret de listare de 1999 lei. Ati spune ca este mult si eu sunt de acord cu voi pentru ca pentru aceeasi bani, pot capat un brand cu aceeasi rezolutie.

Lucrurile nu sunt chiar asa de simple, telefonul Allview X2 Xtreme este unul de 6 inch, cu o rezolutie 2k sau QHD (1440 x 2560 pixeli) si densitate a ecranului de 490 ppi (pixeli per inch). Sub „capota” telefonului vine echipat un Android 5.1, care spera ei sa fi rezolvat multe bug-uri, eu utilizator de iOS fiind spun ca este o mare porcarie Android-ul.

Procesor? Bine, fie, este un Mediatek, nu spune foarte multe ca doar nu vorbim de Intel sau Qualcomm, unde mai pui ca Samsung joaca si el un rol important cu al sau Exynos. Totusi, Mediatek poate fi un procesor bun pentru cei care stiu sa optimizeze sistemul de operare Android asa cum ar trebui, insa, la Brasov, nu o sa fie niciodata un coder priceput. Asta o vedem zilnic, o auzim zilnic.

Citeam pe XDA Forums ca toti vor soft de Gionee pentru telefoanele lor. Astept aici request pentru ce telefon Allview vrei soft si eu ti-l aduc pe cel original ca sa scapi de porcaria de soft Allview extra mega buguita. Iar daca cei de la Allview citesc articolul, va dau un simplu exemplu – Allview Viva Q7 Life, ati facut updat la Kitkat si ati bulit Wifi, nu au semnal nici langa aparate. Sa va dau exemple si de telefoane ? Hai sa nu dau ca sa se vanda si ele :).

Revenind la telefonul smartphone phablet  Allview X2 Xtreme (suna ca un cuvand cheie, aia si e :)), spun ca ce vedem noi nu sunt adevarate OctaCore. Ati testat un octacore de la Samsung pana acum ? Pai zici ca folosesti 3 telefoane odata. Claritatea imaginii pe un Samsung ? Impecabila, eu, ridic Samsung in slavi, eu, care folosesc iPhone 6. Dar ce sa faci? Merita sa ii ridici, au si ei lacune in software, dar se mai fac si reparatii anuale.

 

Short: 64GB Flash, 3GB Ram. Zau ? Aloooo ? De banii aia imi iau un Asus Zenfone 2 si ma duc si la discoteca si am 4GB ram si un sistem OPTIMIZAT.

Las oamenii sa decida acest telefon, insa am sa revin cu soft original pentru Allview X2 Xtreme de indata ce apare.

About Robert Tudor

Pentru ca telefoane.

Lăsati un răspuns